Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Новорічну ніч на Закарпатті "розгулявся" вогонь

У Новорічну ніч на Закарпатті "розгулявся" вогонь
У новорічні свята не до відпочинку закарпатським рятувальникам та пожежникам, адже саме у святкові дні спостерігається велика кількість пожеж. Так, 31 грудня о 05:48 сталася пожежа в житловому...

У новорічні свята не до відпочинку закарпатським рятувальникам та пожежникам, адже саме у святкові дні спостерігається велика кількість пожеж.

ВІДЕО ДНЯ

Так, 31 грудня о 05:48 сталася пожежа в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, с. Завидово, вул. Пушкіна. Пожежею знищено покриття на площі 20 кв.м.

Також за інформацією У ДСНС України в Закарпатській області, о 05:55 загорівся житловий будинок за адресою: смт Воловець, вул. Перемоги. Вогнем пошкоджено внутрішню дерев’яну стіну будинку.

Реклама

О 12:30 поступила заява про пожежу, яка виникла 30 грудня о 21:50 в житловому будинку за адресою: Хустський район, с. Драгово, вул. Вакарова. Пожежею знищено домашнє майно. Причина пожежі - порушення правил експлуатації побутових електроприладів.

О 18:14 - пожежа в житловому будинку за адресою: Ужгородський район, с. Есень, вул. Салівська. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 2 кв.м; о 18:40 - пожежа в житловому будинку за адресою: Рахівський район, с. Лазещина. Пожежею знищено покрівлю на площі 15 м2.

Реклама

Минулого дня 20:50 вогонь палав і в кафе за адресою: Рахівський район, с. В. Водяне, вул. Воз’єднання. Знищено покриття на площі 5 кв.м та пошкоджено продовольчий товар.

Вже в перший день 2015 року на Закарпатті загорілись два житлові будинки.

Так, в 00:05 це сталось у селі Широкий Луг, що на Тячівщині, де пошкоджено покрівлю площею 90 кв.м, а також у населеному пункті Вільхівські Лази цього ж району. Тут вогонь знищив перекриття площею 15 кв.м.

Реклама

Причини надзвичайних випадків та їх збитки встановлюються.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно