Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Старий Новий рік в Іршаві відбудеться конкурс вертепів

На Старий Новий рік в Іршаві відбудеться конкурс вертепів
Учора, 29 грудня, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Михайла Полончака, відбулося засідання організаційного комітету щодо проведення цього фестивалю наступного року. У...

Учора, 29 грудня, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Михайла Полончака, відбулося засідання організаційного комітету щодо проведення цього фестивалю наступного року. У засіданні також брали участь начальник відділу культури і туризму РДА Ганна Матіко, головні спеціалісти цього відділу, директор РБК Едіта Канчій-Токар, методисти РБК, начальник відділу охорони здоров'я РДА Сергій Караслай, представники відділу освіти РДА та Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

Під час засідання, присутніми було обговорено практично всі організаційні питання, зокрема, провести захід планується 14 січня 2015 року – на Старий Новий рік, на площі перед районним будинком культури. Програма фестивалю включає в себе урочисту ходу вертепів та колядницьких колективів містом, відкриття фестивалю, святкову програму за участі вертепів та колядницьких колективів району, вітання від керівництва району та міста. Протягом дня на площі будуть розміщені торгівельні палатки від сільських рад. Також буде діяти виставка-продаж робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва району.

Приємно зазначити, що цього річ організаторами свята було затверджено ескіз емблеми районного фестивалю вертепів і колядницьких колективів «Іршавський бетлегем».

Реклама

Отже, «Іршавський бетлегем», який проводитиметься на Іршавщині вдруге, обіцяє бути ще більш захоплюючим і яскравим Новорічно-Різдвяним дійством.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно