Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Виноградівські міліціонери розкрили три кримінальні правопорушення

Виноградівські міліціонери розкрили три кримінальні правопорушення

Виноградівські міліціонери розкрили три кримінальні правопорушення
З метою профілактики та попередження правопорушень, недопущення скоєння злочинів, охорони громадського порядку та розкриття злочинів, в окремих населених пунктах Виноградівського району та в місті...

З метою профілактики та попередження правопорушень, недопущення скоєння злочинів, охорони громадського порядку та розкриття злочинів, в окремих населених пунктах Виноградівського району та в місті Виноградів міліціонери провели днями відпрацювання.

ВІДЕО ДНЯ

До відпрацювання було залучено особовий склад Виноградівського райвідділу міліції. Перед тим, як міліціонери заступили на службу, начальник райвідділу Анатолій Шкирта провів інструктаж. Керівник довів правоохоронцям маршрути патрулювання, чітко визначив завдання щодо перевірки осіб, схильних до вчинення злочинів, - інформує речниця Виноградівського РВ УМВС Оксана Кобзаренко.

У ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання працівниками райвідділу виявлено та розкрито три факти кримінальних правопорушень. Також співробітники міліції відпрацьовували розважальні заклади та місця масового скупчення громадян. Перевірено 9 кафе-барів та торгівельних закладів, 39 одиниць автотранспорту. Перевірено 8 раніше судимих осіб, 12 власників зброї.

Реклама

Загалом за час відпрацювання міліціонери притягнули 18 громадян до адміністративної відповідальності за порушення правил торгівлі на ринках, розпивання спиртних напоїв в громадських місцях, за порушення правил дорожнього руху та за скоєння інших видів правопорушень. Також виявлено факт перевезення ялинок без відповідних документів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно