Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Ужгородщині правоохоронці викрили групу церковних злодіїв

На Ужгородщині правоохоронці викрили групу церковних злодіїв

На Ужгородщині правоохоронці викрили групу церковних злодіїв
Оперативники сектору карного розшуку Ужгородського РВ УМВС встановили групу осіб, причетних до крадіжок із церков на Ужгородщині. Цьогоріч на території Ужгородського району обікрали кілька...

Оперативники сектору карного розшуку Ужгородського РВ УМВС встановили групу осіб, причетних до крадіжок із церков на Ужгородщині.

ВІДЕО ДНЯ

Цьогоріч на території Ужгородського району обікрали кілька сільських церков. Зокрема, три такі крадіжки були скоєні в селах Минай, Холмок та Часлівці Ужгородського району. Донедавна вони залишалися нерозкритимиЁ ! розповыла речниця Ужгородського РВ УМВС Ганна Дан.

До розкриття цих резонансних злочинів правоохоронці підійшли принципово, адже злочинці переступили не тільки букву Закону, а й всі можливі моральні норми. Розкриття даних кримінальних правопорушень перебувало на особистому контролі керівництва міліції області.

Реклама

І ось нарешті плідна праця міліціонерів дала свої результати. Працівникам сектору карного розшуку Ужгородського райвідділу міліції в ході проведення оперативних заходів вдалося встановити осіб, причетних до скоєного – ними виявилися двоє жителів Ужгорода.

У зухвалих крадіїв працівники міліції вилучили викрадені речі, які наразі є речовими доказами. На даний час правоохоронці вирішують питання щодо оголошення зловмисникам про підозру у вчиненні даних злочинів та обрання щодо них запобіжних заходів.

Реклама

- Наразі розкрито всі крадіжки, які було скоєно з церков в Ужгородському районі. Одне кримінальне провадження, в якому було п’ять епізодів крадіжок, з обвинувальним актом вже направлено до суду. А в іншому ще тривають слідчі дії. Проте можу запевнити, що всі ці злочинці повторять долю своїх горе-колег – опиняться на лаві підсудних,- зазначив перший заступник начальника відділу - начальник слідчого відділення Ужгородського РВ УМВС капітан міліції Олександр Боднарчук.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно