Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У спорткомплексі "Юність" відбувся тенісний турнір "Uzhgorod Open"

У спорткомплексі "Юність" відбувся тенісний турнір "Uzhgorod Open"
Нещодавно в ужгородському спорткомплексі «Юність» пройшов Всеукраїнський турнір з тенісу І категорії «Uzhgorod open» серед юнаків та дівчат, в якому взяло участь понад 100 найсильніших тенісистів...

Нещодавно в ужгородському спорткомплексі «Юність» пройшов Всеукраїнський турнір з тенісу І категорії «Uzhgorod open» серед юнаків та дівчат, в якому взяло участь понад 100 найсильніших тенісистів країни в різних вікових групах.

ВІДЕО ДНЯ

Серед 12-річних шанувальників великої ракетки перемогу святкувала харків’янка Катерина Рублевська, котра у фіналі перемогла ужгородку Тетяну Дичку.

У хлопців у цій категорії не було рівних киянину Тарасу Пахаренку. У віковій групі до 14 років найкраще виступила Анна Мартемянова зі Львова, у хлопців – Георгій Зінченко (Черкаси). У категорії до 18 років вікторію святкувала ужгородська тенісистка Наталія Бобаль.

Реклама

У парних змаганнях маємо таких переможців: Тетяна Дичка (Ужгород) та Катерина Рублевська (Харків), Тарас Пахаренко (Київ), Микита Тятков (Горлівка) – до 12 років; Анна Мартемянова, Ірина Тристан (Львів), Олександр Дупин (Ужгород), Ілля Сарафин (Коломия) – до 14 років; Наталія Бобаль та Анастасія Самойлова (Ужгород).

Переможці турніру були нагородженні олімпійською атрибутикою від Закарпатського обласного відділення НОК України.

Реклама

«На змагання до Ужгорода спортсмени завжди їдуть із задоволенням, не став винятком і цей турнір, який практично рівнозначний чемпіонату України. Захід пройшов на високому рівні, тенісисти задоволені як умовами для проведення змагань, так і перебуванням у нашому обласному центрі», – зазначив у коментарі директор турніру Юрій Бобаль.

Тарас Кухар

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно