Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У наступному році в УжНУ з’являться дві нові спеціальності

У наступному році в УжНУ з’являться дві нові спеціальності
У 2015-му році в УжНУ набиратимуть студентів на нові напрями підготовки – "Реклама та зв'язки з громадськістю" і "Готельно-ресторанна справа". Про зміни до правил прийому в УжНУ під час Вченої ради...

У 2015-му році в УжНУ набиратимуть студентів на нові напрями підготовки – "Реклама та зв'язки з громадськістю" і "Готельно-ресторанна справа". Про зміни до правил прийому в УжНУ під час Вченої ради 23 грудня доповідав відповідальний секретар приймальної комісії Петро Горват.

ВІДЕО ДНЯ

Так, наступного року оголошується прийом на навчання для здобуття ступеня бакалавра за напрямами підготовки "Реклама і зв'язки з громадськістю" та "Готельно-ресторанна справа". Потрібні предмети в сертифікаті УЦОЯО для вступу на "Рекламу і зв'язки з громадськістю" – українська мова та література (базовий рівень), іноземна мова (англійська, німецька, французька, іспанська), історія України, - мовила Наталія Каралкіна з Медіацентру УжНУ.

Необхідні предмети в сертифікаті УЦОЯО для вступу на "Готельно-ресторанну справу" – географія, українська мова та література (базовий рівень), історія України.

Реклама

Також Петро Горват розповів про те, що вступники на навчання для здобуття ступеня бакалавра за напрямом підготовки "Здоров'я людини" обов'язково повинні подавати медичну довідку із Закарпатського обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру (довідка потрібна для допуску на проходження творчого конкурсу фізичної підготовленості).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно