Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тячівські школярі презентували свої новорічні доробки

Тячівські школярі презентували свої новорічні доробки
У Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся районний етап традиційної щорічної виставки-конкурсу «Новорічна композиція». Захід відбувся в рамках Всеукраїнської природоохоронної акції «Збережемо...

У Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся районний етап традиційної щорічної виставки-конкурсу «Новорічна композиція». Захід відбувся в рамках Всеукраїнської природоохоронної акції «Збережемо зелені красуні». Відтак були представлені роботи школярів району, які відвідують гуртки натуралістичного профілю в навчальних закладах району.

ВІДЕО ДНЯ

Зі слів організатора виставки директора Тячівського районного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Ігоря Ткача основний акцент при виконанні робіт було наголошено на проблемах екології та боротьби з ними.

Тож деякі новорічні композиції вихованці зробили з таких підручних матеріалів, які зазвичай у побуті викидаються на смітник. Чим, звичайно, засмічують природу. А діти показали, що навіть із пластику можна виготовити цікаві новорічні прикраси та композиції під ялинку. Так з’явився казковий сніговик з одноразових склянок та зелена ялиночка з пінопласту.

Реклама

Як повна протилежність - композиції з екологічно чистих та натуральних матеріалів. Зокрема з шишок, листячка і навіть цукерок. Тут дитячій фантазії не було меж!

Кращі учнівські роботи відібрані на районному рівні, будуть відправлені на всеукраїнський етап виставки-конкурсу в Національний еколого-натуралістичний центр у м. Київ. Організатори переконані, що Тячівщина буде гідно представлена роботами школярів району.

Реклама

Також деякі експонати виставки сьогодні були представлені у холі великого залу райдержадміністрації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно