Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті припинили діяльність чотири підпільні цехи з виготовлення алкоголю

На Закарпатті припинили діяльність чотири підпільні цехи з виготовлення алкоголю

На Закарпатті припинили діяльність чотири підпільні цехи з виготовлення алкоголю
У оперативному управлінні ГУ ДФС у Закарпатській області інформують про результати роботи протягом 2014 року в рамках операції «Акциз». За матеріалами оперативних співробітників, протягом...

У оперативному управлінні ГУ ДФС у Закарпатській області інформують про результати роботи протягом 2014 року в рамках операції «Акциз».

ВІДЕО ДНЯ

За матеріалами оперативних співробітників, протягом січня-грудня 2014 року з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей підакцизної групи на загальну суму понад 5 млн грн, зокрема, тютюнових виробів – на 2,7 млн грн, лікеро-горілчаних виробів – на 1,2 млн грн, спирту – на 285 тис грн, паливно-мастильних матеріалів – на 115 тис.грн, транспортних засобів – на 675 тис.грн, - зазначили у відділі комунікацій Головного управління ДФС в Закарпатській області.

Загалом з початку року до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 18 відомостей про кримінальні правопорушення, з яких 9 – по тяжких та особливо тяжких злочинах. Серед викритих правопорушень 17 – у сфері незаконного обігу підакцизних товарів, 1 – за ухилення від сплати податків (ст. 212 КК України).

Реклама

Варто відмітити, що за матеріалами оперативних підрозділів цьогоріч направлено до суду 3 кримінальні провадження, припинено діяльність чотирьох підпільних цехів з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв та попереджено 1 факт ймовірної контрабанди підакцизних товарів на загальну суму понад 6,4 млн грн.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно