Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

До юних тячівських читачів завітав святий Миколай

До юних тячівських читачів завітав святий Миколай
До Дня Святого Миколая в дитячій бібліотеці відбулася літературно-музична година «Святий Миколай іде – радість дітям несе». До бібліотеки завітали учні 2-го та 3-го класів ЗОШ І-ІІІ ст. №1...

До Дня Святого Миколая в дитячій бібліотеці відбулася літературно-музична година «Святий Миколай іде – радість дітям несе».

ВІДЕО ДНЯ

До бібліотеки завітали учні 2-го та 3-го класів ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім.В.Гренджі-Донського, батьки, працівники методичного центру районного відділу культури, працівники районної бібліотеки, священик Свято-Покровської церкви м. Тячева.

Розпочала свято завідуюча бібліотеки – В.В.Федина, яка розповіла про традиції святкування Дня Святого Миколая в Україні.

Реклама

У красивих сценічних костюмах виступили учні 3-В класу ЗОШ №1 І-ІІІ ст. ім.В.Гренджі-Донського (кл. керівник А.О.Рішко). Діти розказували вірші, співали, танцювали. Вірш про Миколая розповіла Антоніна Мадяр, Танець ангелят затанцювали: Андріана Кузьма, Елеонора Ташко, Альбіна Юсип, Юліана Чонка, Анастасія Олексій та Яна Маринець.

Жартівливу пісню «Я не чемним був у школі» заспівали Наталія Рішко та Данило Поковба. У ролі антипок виступили Максим Якубовський та Олександр Боднар. Роль Святого Миколая талановито зіграв Тарас Мадярчик. Виступ завершився піснею «Нічка-чарівничка», яку виконала Дарина Харченко.

Реклама

Одну з легенд про дитинство Миколая Чудотворця розповіла В.В.Федина, а далі надала слово священику Василю Челленяку із Свято-Покровської церкви, адже він більше знає і краще розповість про чудеса та діяння Святого Миколая. Зокрема священик розповів діткамм як Миколай допомагав бідним людям таємно. «Люди молили Бога за невідомого, який їм допомагає. Та ніхто не здогадувався, що то був Миколай. Святий своїм милосердям заслужив винагороду у Бога – благодать творіння чудес», – розповів священик.

Глядачі – учні 2-Б класу ЗОШ І-ІІІ ст.№1 ім.В.Гренджі-Донського (кл. керівник З.Ф.Юришинець) із задоволенням дивилися на дійство. На завершення зустрічі всі разом заспівали пісеньку, якою можна заслужити милість Святого: «Ой, хто, хто Миколая любить».

До Дня святого Миколая юним артистам були вручені подарунки від районного відділу культури, а всіх інших бібліотекарі пригостили солодощами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно