Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іршавські депутати розвиватимуть малий бізнес району

Іршавські депутати розвиватимуть малий бізнес району
Учора відбулося засідання двадцять сьомої сесії Іршавської районної ради VIскликання, яке провів в.о.голови райради Петро Добромільський. Участь у сесії взяв також т.в.о. голови райдержадміністрації...

Учора відбулося засідання двадцять сьомої сесії Іршавської районної ради VIскликання, яке провів в.о.голови райради Петро Добромільський. Участь у сесії взяв також т.в.о. голови райдержадміністрації Віктор Симканинець. Засідання розпочалося з хвилини мовчання за загиблими в АТО. Депутати приступили до питань, винесених на розгляд сесії. До порядку денного ввійшло 14 питань, серед яких 4 – присвячені затвердженню Програм, які представили керівники відповідних структурних підрозділів РДА, зокрема: програма розвитку малого і середнього підприємництва на 2015-2016 роки, програми «Мала преса», програма забезпечення організаційно-масових заходів з нагоди свят, пам’ятних дат та програма фінансової підтримки громадських організацій на 2015 рік.

ВІДЕО ДНЯ

Крім того, були розглянуті питання про внесення змін до договору оренди та до рішень районної ради, а також затверджено план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік, зазначили у прес-службі Іршавської райдержадміністрації.

Окремим пунктом порядку денного було звернення до голів місцевих рад Іршавського району. У зв’язку із складним економічним становищем, що склалося в державі та з метою зменшення економічного навантаження на суб’єктів господарської діяльності, що здійснюють нове будівництво та громадян, відповідно до чинного законодавства України, районна рада вирішила рекомендувати головам місцевих рад Іршавського району встановити для замовника розмір пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту у межах 0,5 відсотків загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта – для нежитлових будівель та споруд, та житлових будинків.

Реклама

Після завершення роботи сесії керівники району звернулися до присутніх із привітаннями з наступаючими новорічно-різдвяними святами і побажали всім добра, здоров'я, злагоди та миру. Приємним сюрпризом для всіх були вітання та щедрівки зразкового дитячого фольклорного ансамблю «Коломийка» Приборжавського будинку культури спільно з викладачами школи мистецтв с. Приборжавське.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно