Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові збудують ще три термальні басейни

У Берегові збудують ще три термальні басейни
Так, першим інформував Андрій Фечора «Про програму соціально-економічного розвитку м. Берегово на 2015 рік», «Про програму розвитку малого підприємства у м. Берегово» та «Про підсумки економічного та...

Так, першим інформував Андрій Фечора «Про програму соціально-економічного розвитку м. Берегово на 2015 рік», «Про програму розвитку малого підприємства у м. Берегово» та «Про підсумки економічного та соціального розвитку за 9 місяців 2014 року».

ВІДЕО ДНЯ

Начальник відділу економіки і європейської інтеграції зазначив, що наступного року обсяг реалізованої продукції планується збільшити на 2% у порівнянні з 2014 роком. Розроблена програма також передбачає і підвищення середньомісячної зарплати на 10% більше до очікуваного за 2014 рік, - повідомив на своїй сторінці у Фейсбуц міський голова Берегова Золтан Баб'як.

Щодо програми розвитку малого підприємництва, то планується удосконалення його організаційного та ресурсного забезпечення. За останні роки малий бізнес посилив вплив на структурну перебудову економіки міста, утворює нові робочі місця та наповнює бюджет Берегова. Варто додати, що зусилля мерії спрямовуються на встановлення відкритого партнерства влади та бізнесу.

Реклама

Аналізуючи обсяги реалізації продукції пан Фечора зазначив, що з початку року спостерігається позитивна динаміка нарощення збуту продукції промисловими підприємствами міста. Проте, порівняно з минулим роком обсяг експорту та імпорту дещо зменшився.

Члени виконкому схвалили і встановлення дорожніх знаків для паркування інвалідів. Ці знаки розмістять біля міської ради, міліції і будівлі РДА.

Реклама

Решта соціальних та будівельних питань були прийняті пакетним голосуванням.

На минулому засіданні виконавчого комітету, яке відбулося у листопаді, перенесли на доопрацювання питання «Про дозвіл на отримання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки для будівництва рекреаційно-оздоровчого комплексу по вул. Корятовича №1 в м. Берегово (ТОВ «Еннеді»)».

На сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету були присутні колишній директор УСБ «Закарпаття» Олена Вітрук, теперішній т.в.о. директора Микола Тимчак та представник інвестора Йосип Дубак. Кожен з них висловив свою позицію щодо вищезазначеної теми.

Реклама

Справа в тому, що представники від компанії «Еннеді» хочуть побудувати рекреаційний комплекс з трьома басейнами, спортивним майданчиком та готелем біля УСБ «Закарпаття». Однак, спочатку потрібно вирішити питання земельної ділянки, яка перебуває у постійному користуванні спортивної бази.

Допоки сторони не вирішать земельне питання в законному порядку, міська рада не може винести рішення на розгляд засідання.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно