Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

До тячівських дітей з подарунками завітав святий Миколай

До тячівських дітей з подарунками завітав святий Миколай
Уже стало доброю традицією напере­до­дні Дня Святого Миколая проявляти бла­годій­ність до найбільш уразливої категорії насе­лення – дітей з особливими потребами міста Тячів та с.Тячівка. Не обділив...

Уже стало доброю традицією напере­до­дні Дня Святого Миколая проявляти бла­годій­ність до найбільш уразливої категорії насе­лення – дітей з особливими потребами міста Тячів та с.Тячівка. Не обділив своєю увагою Чудо­творець маленьких тячівчан і цього разу.

ВІДЕО ДНЯ

Новорічно-різдвяні свята – це справді час тво­рити до­бро, особливо тим, кому його найбільше не ви­стачає. Щорічна традиція доброчин­ності склалася у Тячівської міської ради. Цього року представники міськради ус­пішно її про­до­вжили – влаш­тували свято для діток з особли­вими по­требами.

Щиро привітав усіх дітлахів із наступа­ючим святом Миколая Чу­дотворця настоятель Свято-Ус­пенського собору м. Тячів, про­то­ієрей Михаїл Бонка, який побажав їм бути чем­ними, вихо­ваними та до­брими, адже саме таких дітей лю­бить святий Ми­колай.

Реклама

Сердечні привітання від імені місь­кого голови Івана Ковача адресу­вав прису­тній дітворі та їх батькам завідувач від­ділу міської ради Василь Хайнас, який по­бажав щедрих по­дарунків від свя­того Миколая – здоров’я, добра, щастя, миру і гар­монії.

Приємним по­дарунком для ма­лечі з особли­вими потребами став творчий ви­ступ вихованців неді­льної школи, яка діє при Соборі м. Тячів. Ді­ти та­лановито та зі щирою любов’ю театра­лізували святкове дійство до свята Миколая Чудотво­рця, сценарій до якого з вихован­цями підго­тувала Людмила Бонка. Святковий виступ справив неперевершене враження на гостей свята. Всіх переповню­вали радість, любов, віра у краще майбутнє та безмежну ласку Святого Миколая.

Реклама

Проте, найбільше діти очікували на со­лодкі дарунки, які після смачного обіду всім вручив Василь Хайнас. Відтак до привітань до­лучилася голова Тячівсь­кого районного Товариства Червоного Хреста О.І.Кагарлицька, яка від­мі­тила, що цьогоріч подарун­ків від австрійсь­ких волон­терів не вийшло для всіх, але ор­ганізація самостійно підго­тувала для діток пода­ру­нки – м’які іграшки. Тому маленькі тячівчани радо роз­повідали віршики і за це отримували іг­рашки. Щирість дитячих у­смішок, очікування приємних побажань та по­дарунків дарували святкову атмосферу всім присутнім.

Іванна Фіцай

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно