Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Берегівські депутати обговорили питання притулку для тварин

Берегівські депутати обговорили питання притулку для тварин

Берегівські депутати обговорили питання притулку для тварин
Сьогодні на засіданні сесії міської ради, окрім вирішення бюджетних, фінансових та інших питань, депутати мали нагоду послухати звіт очільника ТОВ «Водоканал Карпатвіз» Йосипа Галайди. Пан Галайда...

Сьогодні на засіданні сесії міської ради, окрім вирішення бюджетних, фінансових та інших питань, депутати мали нагоду послухати звіт очільника ТОВ «Водоканал Карпатвіз» Йосипа Галайди.

ВІДЕО ДНЯ

Пан Галайда розповів про великі проблеми, що виникли у водоканалу у зв’язку з підвищенням цін на електроенергію, великої кількості боржників серед споживачів та застарілого обладнання і водогону. Зокрема директор товариства пропонує у майбутньому переглянути тарифи на водопостачання.

Депутати запропонували створити чергову комісію фахівців, котра б промоніторила діяльність водоканалу за останній період. Натомість деякі народні обранці наголошували, що у таких кризових умовах Йосип Галайда справляється з обов’язками. Сам пан Галайда зовсім не проти чергової перевірки та усіляко сприятиме у її проведенні. Загалом обговорення звіту зайняло левову частку засідання сесії.

Реклама

Окрім того, депутати та присутні представники громади почули звіт очільника Управління державної ветеринарної медицини в Берегівському районі, Юрія Бердара. Фахівець інформував про проведення протиепізоотичних заходів на Берегівщині. Зокрема, управління отримало від Польщі спеціальні брикети, які було розкидано на території району для уникнення зараження диких тварин сказом. У рамках цього питання міський голова Берегова акцентував, що будівництва притулку для бездомних тварин просувається і вже владнано земельні питання. Таким чином, коли на початку року буде розподілятися бюджет міста, то обов’язково буде враховано потреби на обслуговування притулку. Мер сподівається, що це критичне питання притулку для тварин-безхатьок вже буде завершено наступного року і містяни за допомогою спеціального номеру зможуть повідомляти про блукаючих собак, котів, яких забиратимуть у притулок, стерилізуватимуть та даватимуть можливість знайти їм нових господарів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно