Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Тячівська школа допомогла своїм випускникам, які перебувають у зоні АТО

Тячівська школа допомогла своїм випускникам, які перебувають у зоні АТО

Тячівська школа допомогла своїм випускникам, які перебувають у зоні АТО
Гортаємо га­зети, дивимося останні новини по телевізору і серце стиска­ється від болю, і душа во­лає: «За що?», «Чому?» Великі ви­про­бування ля­гли на плечі тих, хто без вагання пішов бо­ронити свою...

Гортаємо га­зети, дивимося останні новини по телевізору і серце стиска­ється від болю, і душа во­лає: «За що?», «Чому?» Великі ви­про­бування ля­гли на плечі тих, хто без вагання пішов бо­ронити свою рідну Україну від підсту­пного ворога у сьогоднішній неоголошеній війні. Важко тим, хто на передо­вій – в АТО.

ВІДЕО ДНЯ

Не залишилися байдужими до захисників Вітчизни і в Тячів­ській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. З іні­ціативи педколективу, бать­ківсь­кого комітету школи зі­брано ба­гато харчових продук­тів, домаш­нього консерву­вання, теплих ре­чей для бійців, які во­юють в зоні АТО, на пере­довій. Байдужих не було. Разом з ба­тьками учні не­сли в школу люб’язно приготов­лені речі, щоб передати військо­вим вісто­чку з дому, бажання скоріше побачити їх вдома.

Дізнались, що там, куди направляється гуманітарна до­помога несуть благородну слу­жбу – захисника Вітчизни ко­лишні випускники школи О.Леонтьєв, В.Гайналій, М.Жига, І.Фоменко. Учні підго­тували новорічні лис­ті­вки, обе­реги, побажання якнайшвидше жи­вими повернутись до­дому.

Реклама

Через три дні в школу при­йшла звіс­тка про прибуття ад­ре­сної допомоги за при­значен­ням. Бійці територіа­льної обо­рони щиро подя­ку­вали за отримані речі, вони зна­ють, що у них надійний тил, що є хо­роша під­три­мка і вони за них не забули. Це дає їм сили в бо­ротьбі з во­рогом і вселяє в них віру в те, що настане дов­гоочікуваний мир.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно