Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жителям двох тячівських вулиць відремонтували дороги

Жителям двох тячівських вулиць відремонтували дороги
Під кінець 2014 року, за рахунок державного бюджету, здійснено благоустрій двох вулиць. А точ­ніше – ремонт вулиці Митна проведено за кошти держбюджету (субвенція), а вулиця Ракоці 50/50: одну...

Під кінець 2014 року, за рахунок державного бюджету, здійснено благоустрій двох вулиць. А точ­ніше – ремонт вулиці Митна проведено за кошти держбюджету (субвенція), а вулиця Ракоці 50/50: одну поло­вину робіт здійснено за фінансування державного бюджету, іншу частину ремонту оплачено з місцевого бюджету.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомляють у Тячівській місь­кій раді, благоустрій вищевка­заних вулиць було заплано­вано ще у квітні по­точного року.

– У вересні 2014 року Тячівською мі­ською радою та ДП «Закарпатський об­лавтодор» було укладено договір із Закарпатською фі­лією Вінницької фірми «Глобалдор­буд», яка зо­бов’язалася протягом місяця виконати роботу з благоустрою вулиць Ракоці та Митної в місті Тячів.

Реклама

У жовтні поточного року, згідно законодавства, міською радою здійснено 30 відсотків передо­плати, проте вико­навці робіт, через ряд причин, змогли виконати ремонт до­ріг лише в грудні. Неабияк важливо, що ремонтна бри­гада вже ви­конала свої зо­бов’язання цьогоріч в рамках субвенції, адже наступного року вона вже не дійсна. Саме так нам вда­лося облаштувати згадані ву­лиці: покрити якісним асфаль­тобетонним покриттям 4 тисячі квадратних метрів та відповідно засипати обочини цих вулиць, – констатує перший заступник мі­ського голови Іван Клебан.

Наразі продовжуються по­точні ремонтні роботи окремих вулиць у місті Тячів, а саме провулку Б.Хмельницького та вулиці Чехова (коловий рух, біля консервного заводу.

Реклама

– Дуже шкода, що ремонти активізовано під кінець року, але ми не можемо впливати на ситу­ацію, адже обласне управління доріг, через відсутність відповід­них організацій на Закарпатті, змушене запрошувати фірм-ви­конавців із інших областей, що спричиняє чималу чергу благо­устрою запланованих об’єктів в цілому по області. Чому скла­лася така ситуація – судити не нам. Якщо говорити про Тячівський район, то крім підприємства «Тячівський райавтодор», ремо­нтом та асфальтуванням доріг не займається жодна організа­ція, – каже Іван Клебан.

Іванна Фіцай

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно