Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Російські журналісти прокоментували історію закарпатки про "розіп’ятого хлопчика" (ВІДЕО)

Російські журналісти прокоментували історію закарпатки про "розіп’ятого хлопчика" (ВІДЕО)

Російські журналісти прокоментували історію закарпатки про "розіп’ятого хлопчика" (ВІДЕО)
У відповідь на запитання журналістки Ксенії Собчак до Володимира Путіна щодо пропаганди в російських державних ЗМІ, ведуча Першого каналу Ірада Зейналова пояснила, чому в ефірі було показано сюжет...

У відповідь на запитання журналістки Ксенії Собчак до Володимира Путіна щодо пропаганди в російських державних ЗМІ, ведуча Першого каналу Ірада Зейналова пояснила, чому в ефірі було показано сюжет про буцімто «розіп’ятого» у Слов’янську хлопчика.

ВІДЕО ДНЯ

«У журналістів не було і немає доказів цієї трагедії, але це реальна розповідь реальної жінки, котра втекла з пекла в Слов'янську. Те, про що вона говорила, стало в один ряд, ще одна ланка в уже нескінченному ланцюжку свідчень. Про долі десятків дітей, розірваних снарядами, «розстріляних при спробі втекти», загиблих при авіанальотах і артобстрілах», - сказала Зейналова.

Після цього коментаря в ефірі були показані кадри десятків жертв серед мирних жителів, зокрема дітей, загиблих на Донбасі за час збройного конфлікту.

Реклама

«Життя виявилося страшнішим за фантазії. Якщо хворобливою фантазією жінки, чия психіка не витримала пекла цілодобових обстрілів Слов'янська, виявилася розповідь луганської біженки», - підсумувала Зейналова.

Нагадаємо, що сюжет з фейковою історією уродженки Міжгірщини Галини Пишняк про буцімто «розіп’ятого на очах у матері хлопчика» у Слов’янську був показаний на Першому каналі Росії в липні. Жодних підтверджень цієї історії немає, місцеві жителі Слов'янська її заперечують.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно