Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські міліціонери відзначили своє професійне свято (ФОТО)

Закарпатські міліціонери відзначили своє професійне свято (ФОТО)

Закарпатські міліціонери відзначили своє професійне свято (ФОТО)
Сьогодні українська міліція відзначає своє професійне свято - 23-тю річницю з дня її створення. З нагоди професійного свята в УМВС відбулися урочистості. З вітальним словом до учасників та гостей...

Сьогодні українська міліція відзначає своє професійне свято - 23-тю річницю з дня її створення. З нагоди професійного свята в УМВС відбулися урочистості.

ВІДЕО ДНЯ

З вітальним словом до учасників та гостей свята звернувся начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич.

Сергій Олексійович коротко охарактеризував історію української та закарпатської міліції, згадав участь наших правоохоронців у бойових діях на сході України, низько вклонився ветеранам, родинам правоохоронців. А на завершення побажав усім міцного здоров′я, сімейного благополуччя та нових професійних здобутків, а ще - привітав колег із наступаючими святами Нового року та Різдва Христового, повідомили у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Реклама

Начальник УМВС зачитав вітальну телеграму від міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. Зал також вшанував хвилиною мовчання усіх загиблих міліціонерів. До пам′ятника загиблим було покладено корзину з квітами.

Далі правоохоронців вітали перший заступник голови Закарпатської ОДА Михайло Рівіс, перший заступник голови Закарпатської обласної ради Михайло Попович, голова Громадської ради при ОДА Федір Харута та Громадської ради УМВС – Микола Железняк, голова обласної Профспілки атестованих працівників міліції Валерій Менджул. Вітання від Владики Феодора зачитав його секретар о.Віктор. Духівники також проспівали традиційне «Многая літ» правоохоронцям.

Реклама

Цілу низку кращих правоохоронців було нагороджено грамотами та відзнаками міліції, обласної влади та силових структур. Чимало працівників отримали з нагоди свята чергові офіцерські звання, а три офіцери – начальник Ужгородського міськвідділу Євген Калитич, начальник УГБ УМВС Ярослав Лебович і заступник командира спецпідрозділу УБОЗ «Сокіл» Юрій Стеблюк - одержали з рук начальника УМВС Сергія Шаранича новенькі погони полковника міліції.

Закарпатські міліціонери відзначили своє професійне свято (ФОТО) – 01
Закарпатські міліціонери відзначили своє професійне свято (ФОТО) – 02
Реклама
Закарпатські міліціонери відзначили своє професійне свято (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно