Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Учні Білківської ЗОШ дізнались про власні права

Учні Білківської ЗОШ дізнались про власні права
В рамках проведення тижня правових знань з метою поліпшення стану забезпечення захисту прав та інтересів дітей, реалізацію прав дітей на охорону здоров’я, освіту, соціальний захист та гармонійний...

В рамках проведення тижня правових знань з метою поліпшення стану забезпечення захисту прав та інтересів дітей, реалізацію прав дітей на охорону здоров’я, освіту, соціальний захист та гармонійний розвиток у Білківській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся просвітній захід під назвою «Права дітей». Організували семінар практичний психолог навчального закладу Ганна Янтолик та педагог-організатор Оксана Михалянич. Активно долучилися до виховної роботи школи Іршавський районний центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді в особі директора центру Ірини Вовканич та спеціаліста центру Івана Максима.

ВІДЕО ДНЯ

Як зазначив на своїй сторінці у Фейсбуці Михайло Янтолик, напередодні практичним психологом Ганною Янтолик проведено діагностичну роботу формі анонімного анкетування «Молодь і протиправна поведінка» серед учнів школи. У ході проведення семінару учні мали змогу обговорити результати анкетування та отримати рекомендації.

Про порушення прав дітей говорила директор Іршавського РЦСССДМ Ірина Вовканич, виступивши з презентацією «Що таке насильство і як себе захистити?». Ця роз’яснювальна робота покликана запобігти жорстокості та насильству серед учнів, а отже і правопорушень серед молоді. Учні активно включалися в обговорення, задавали питання, розповідали ситуації з власного життя.

Реклама

На завершення учні отримали листівки-пам’ятки про права та обов’язки дітей та настанову: «Відстоюйте свої права і не порушуйте права інших!».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно