Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Родина загиблого закарпатця допомогла землякам на Донбасі (ФОТО)

Родина загиблого закарпатця допомогла землякам на Донбасі (ФОТО)

Родина загиблого закарпатця допомогла землякам на Донбасі (ФОТО)
Сьогодні зранку в нелегку далеку дорогу вирушив черговий вантаж гуманітарної допомоги з Тячівщини. На цей раз таку важливу і вкрай необхідну матеріальну підтримку нашим військовим відправлено з села...

Сьогодні зранку в нелегку далеку дорогу вирушив черговий вантаж гуманітарної допомоги з Тячівщини. На цей раз таку важливу і вкрай необхідну матеріальну підтримку нашим військовим відправлено з села Угля. Саме в цьому селі нещодавно похоронили загиблого під Дебальцевим односельчанина Олександра Шимона.

ВІДЕО ДНЯ

Саме близькі родичі покійного, зокрема батько бійця Петро Іванович Шимон, троюрідний брат Василь, виступили ініціаторами благодійної акції «Допоможи солдату АТО», яка тривала декілька днів поспіль. Уся зібрана допомога призначена для 128-ї бригади, де служить ще один із сім’ї Шимонів - військовий контрактник Віталій.

Як наголосив сільський горлова Углі Василь Рошко, таку благородну справу активно підтримало місцеве населення. Люди масово приносили речі та продукти харчування у приміщення сільської ради. А учнівська молодь, педагогічний та батьківський колективи організували збір в Углянській ЗОШ.

Реклама

Вихованці ж молодших класів початкової школи приєдналися до всіх з гаслом «Маленькі патріоти Углі – солдатам АТО». Тож принесли теплого одягу, засобів гігієни і харчів більш, ніж на 10 тисяч гривень. Також діти власноруч виготовили патріотичні обереги, малюнки та листи, у яких написали чимало теплих слів солдатам.

Варто відзначити, що до акції, яка проходила в селі Угля також долучилися жителі навколишніх населених пунктів – Дулова, Колодна, Кричева, Чумалева, Тереблі та ін.

Реклама

А загалом зібраної допомоги в Углі вийшло майже 9 тонн. Тож щоб її відвезти на Схід, вирішили взяти вантажівку "МАН" та автобус у супровід. Відповідальним за доставку вантажу став активіст Віталій Богдан. З ним в зону АТО поїхали иакож волонтери Микола Мотря, Іван Країло та Василь Негря.

Любов Немеш

Родина загиблого закарпатця допомогла землякам на Донбасі (ФОТО) – 01
Реклама
Родина загиблого закарпатця допомогла землякам на Донбасі (ФОТО) – 02
Родина загиблого закарпатця допомогла землякам на Донбасі (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно