Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Губернатор Закарпаття "наїхав" на земельників

Губернатор Закарпаття "наїхав" на земельників
Звернення, з якими голова Закарпатської ОДА на великій нараді із земельних питань звернувся до представників відповідних служб районів і області загалом, було доволі емоційним, - йдеться у...

Звернення, з якими голова Закарпатської ОДА на великій нараді із земельних питань звернувся до представників відповідних служб районів і області загалом, було доволі емоційним, - йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської ОДА.

ВІДЕО ДНЯ

"Як ми хазяйнуємо? Ужгородщина, Мукачівщина, Берегівщина – земля обробляється, чималі площі використовуються для сільського господарства. В інших районах – гірше. Земля пустує. На Хустщині, Тячівщині маємо чи не найгіршу ситуацію. А чому? Бо людям, які готові працювати, чинять перешкоди.

Служби не сприяють, не інформують ані інвесторів, ані пайовиків про їхні можливості, про перспективи. Люди не знають законів, своїх прав, як усе оформити. Подбайте про це! Панове – ми чекаємо закордонного інвестора? А чому не нашого? Наш, місцевий, не приходить, бо його "футболять". Це неприпустимо. Змінюйте підходи в роботі – будьте відкритими людям, відвертими, і працюйте в інтересах краю, громади. Якщо є люди, готові працювати, створювати робочі місця, обробляти землю – це добре, їм треба допомогти, сприяти" – сказав Василь Губаль.

Реклама

Порушуючи тему розпаювань, керівник краю "пройшовся" районами області, "роздавши на горіхи" відповідальним на місцях, закликав негайно змінювати підходи в роботі. У голови ОДА питання і до служб у гірських районах: "Полонини роздані, а користь яка людям?" – нарікає Василь Губаль, а також ставить питання до господарювання в інших адміністративних одиницях краю, у тому числі найбільших містах – передовсім Ужгороді. Відтепер зустрічі із "земельниками", де служби доповідатимуть про зрушення, результати в роботі з людьми, відбуватимуться регулярно, з вимогою конкретних відповідей.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно