Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

300 закарпатських прикордонників воюють у зоні АТО

300 закарпатських прикордонників воюють у зоні АТО
Наразі у зоні проведення АТО свій конституційний та громадянський обов’язок виконують представники двох окремих бойових прикордонних комендатур від Чопського та Мукачівського загонів, загальною...

Наразі у зоні проведення АТО свій конституційний та громадянський обов’язок виконують представники двох окремих бойових прикордонних комендатур від Чопського та Мукачівського загонів, загальною чисельністю понад 300 бійців. І незважаючи на відстань близько півтори тисячі кілометрів, вони відчувають підтримку не лише своїх рідних та близьких, а й волонтерів, меценатів та всіх мешканців регіону, інформують у прес-службі Чопського прикордонного загону.

ВІДЕО ДНЯ

Уже понад 9 місяців прикордонники Закарпаття охороняють кордон з РФ, а також, так звану, «буферну зону». Крім того, зараз «зеленим беретам» доводиться облаштовувати нові підрозділи на тих територіях Луганської та Донецької областей, що контролюються українськими силовиками. І охоронці кордону високо оцінюють допомогу, яку отримують з рідного краю.

Загалом, від волонтерських організацій, підприємств, установ та фізичних осіб-меценатів закарпатські прикордонники отримали матеріальної допомоги на суму понад 2 мільйони 650 тисяч гривень. Левова частка вказаної допомоги – на суму понад 1 мільйон 550 тисяч гривень – була спрямована на покращення матеріального забезпечення. Ще понад 450 тисяч гривень були спрямовані на закупівлю інженерно-технічного майна. Кошти, витрачені на забезпечення зв’язку та автоматизації склали суму майже 650 тисяч гривень.

Реклама

Понад вісімдесят суб’єктів надання допомоги – від пересічних громадян, підприємців, волонтерів до благодійних фондів, організацій, товариств та органів державної влади і місцевого самоврядування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно