Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині шукають житло для переселенців з Донбасу

На Іршавщині шукають житло для переселенців з Донбасу
У Іршавській РДА сьогодні відбулося чергове засідання штабу, відповідального за розміщення тимчасових переселенців зі Сходу та Криму. Присутні обговорили стан приміщень, в яких проживають...

У Іршавській РДА сьогодні відбулося чергове засідання штабу, відповідального за розміщення тимчасових переселенців зі Сходу та Криму.

ВІДЕО ДНЯ

Присутні обговорили стан приміщень, в яких проживають громадяни, що прибули із зони проведення АТО та необхідність переселення громадян, котрі проживають в готелі.

- При проведенні вибіркової перевірки встановили: приміщення, в яких проживають переселенці знаходяться у задовільному стані, на сьогоднішній день скарг не поступало. В основному переселенці проживають у своїх родичів, - повідомив начальник відділу з питань цивільного захисту РДА Юрій Химинець.

Реклама

Згідно з реєстром, на сьогоднішній день в районі проживає 101 громадянин з числа осіб-переселенців, у тому числі 41 дитина.

Проте наступного тижня виникне питання розміщення сімей, які на сьогодні проживають в готелі. Таких у районі одинадцять і термін їх проживання закінчується цього тижня. Необхідно вирішити, де розмістити цих громадян. Із навколишніх населених пунктів тільки Малораковецька сільська рада повідомила про наявність житла, можливого для проживання, проте й ці будинки уже зайняті.

Реклама

Наразі чиновники вирішують питання розселення переселенців.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно