Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородці побоюються перенесення районної поліклініки до Чопа

Ужгородці побоюються перенесення районної поліклініки до Чопа

Ужгородці побоюються перенесення районної поліклініки до Чопа
Сьогодні у ході чергового засідання Ужгородської районної ради, серед інших, планувався до розгляду проект рішення «Про реорганізацію лікувально-профілактичної установи «Ужгородська районна...

Сьогодні у ході чергового засідання Ужгородської районної ради, серед інших, планувався до розгляду проект рішення «Про реорганізацію лікувально-профілактичної установи «Ужгородська районна поліклініка». Однак, розгляд документу депутати відправили на доопрацювання, тож питання щодо реорганізації медичного закладу залишається відкритим.

ВІДЕО ДНЯ

Під час чергового засідання Ужгородської районної ради порядком денним на розгляд було винесене також і питання про реорганізацію районної поліклініки в Ужгороді.

Зазначене питання минулого тижня викликало чималий резонанс серед мешканців району, які висловлювали побоювання щодо можливого перенесення медичного закладу у Чоп в зв'язку з реорганізацією та виникненням у цьому зв'язку незручностей із добиранням на огляди та лікування.

Реклама

Утім, голова Ужгородської РДА Анатолій Тимченко запевнив: про перенесення установи з Ужгорода до Чопа в разі реорганізації не йдеться, мова - лише про структурні зміни із ліквідацією власне поліклініки із наступним створенням поліклінічного відділення, яке увійде у структуру Ужгородської районної лікарні в Чопі.

Слова Анатолія Тимченка у той же день підтвердив голова ОДА Василь Губаль, зазначивши, що районну поліклініку Ужгородщини в обласному центрі ніхто не закриває, а в проекті реорганізації ідеться лише про технічні питання перейменування структурних підрозділів, а не про ліквідацію.

Реклама

Сьогодні ж, у ході засідання райради, проект рішення таки постановили відправити на доопрацювання. Втім, це не задовільнило мітингувальників, які завітали на сесію і опісля ухваленого рішення вимагали таки розглянути запропонований документ ще сьогодні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно