Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпаття вибачилось перед Угорщиною за сміття

Закарпаття вибачилось перед Угорщиною за сміття
Обласна влада попросила вибачення в угорських партнерів за те, що Україна мимохіть "експортує" сміття Тисою в Європу. Про це йшлося на зустрічі голів ОДА Василя Губаля та облради Володимира Чубірка з...

Обласна влада попросила вибачення в угорських партнерів за те, що Україна мимохіть "експортує" сміття Тисою в Європу. Про це йшлося на зустрічі голів ОДА Василя Губаля та облради Володимира Чубірка з представниками Угорщини.

ВІДЕО ДНЯ

Водночас керівники області зазначили, що за останній час в краї зроблено чимало значущих кроків стосовно поводження з твердими побутовими відходами – переважно завдяки втіленню проектів за участі іноземних інвестицій. Василь Губаль акцентував, що Закарпаття готове продовжувати запроваджувати нові підходи стосовно роботи зі сміттям та запросив угорських партнерів рекомендувати підприємства, яким би була цікава така взаємодія з регіоном – область відкрита такій співпраці.

Він також поінформував, що в області зараз ідеться про укладання меморандуму між підприємствами, які працюють в цій галузі, обласною владою та представниками місцевих громад стосовно розробки і дотримання стратегії поводження з відходами на Закарпатті – заради наведення порядку та системнох роботи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно