Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Донбас вирушили іршавські волонтери (ФОТО)

На Донбас вирушили іршавські волонтери (ФОТО)
Волонтерами Іршавщини та м. Ужгород за кошти спонсорів, меценатів, мешканців Іршавського й Ужгородського районів, було закуплено теплі речі, матраци, продукти харчування та інше, тобто те, що, зі...

Волонтерами Іршавщини та м. Ужгород за кошти спонсорів, меценатів, мешканців Іршавського й Ужгородського районів, було закуплено теплі речі, матраци, продукти харчування та інше, тобто те, що, зі слів самих військовослужбовців, найнеобхідніше на сьогодні. Нещодавно цей вантаж було відправлено на схід України.

ВІДЕО ДНЯ

Таку невеличку приємність волонтери зробили захисникам нашої країни безпосередньо в День Збройних Сил України. Ярослав Мешко, Михайло Маринцівський, Віктор Талайло та Іван Іванців вже не вперше відвозять допомогу на передову, але, за їхніми словами, кожен раз емоції від побаченого просто зашкалюють. Так і цього разу. Адже зовсім неподалік одного з місць зупинки відбувся мінометний обстріл, під час якого міна терористів потрапила в бліндаж захисників цього села, - йдеться у повідомленні Іршавської РДА.

Бійці подякували іршавчанам за постійну турботу, яка вже не вперше проявляється подібною допомогою. А самі волонтери побажали захисникам сил, терпіння, здоров'я і, найголовніше, – перемоги. Також, подякували їм за героїзм, відвагу та відданість своїй Батьківщині.

Реклама
На Донбас вирушили іршавські волонтери (ФОТО) – 01
На Донбас вирушили іршавські волонтери (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно