Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У легковику закарпатця митники виявили контрабандні сигарети

У легковику закарпатця митники виявили контрабандні сигарети

У легковику закарпатця митники виявили контрабандні сигарети
Сьогодні, 16 грудня о пів на п’яту годину ранку на митний пост «Дякове» Чопської митниці заїхав легковий автомобіль марки «SEAT MALAGA», під керуванням громадянина України, який слідував з України в...

Сьогодні, 16 грудня о пів на п’яту годину ранку на митний пост «Дякове» Чопської митниці заїхав легковий автомобіль марки «SEAT MALAGA», під керуванням громадянина України, який слідував з України в Румунію.

ВІДЕО ДНЯ

Для проходження митного контролю громадянин обрав «зелений коридор». Під час спілкування з інспектором митниці українець заявив, що нічого не приховує та товари або предмети заборонені для переміщення через державний кордон у нього відсутні. Однак, працівниками митниці було прийнято рішення вивести автомобіль із «зеленого» й направити в «червоний коридор» для проведення поглибленого митного огляду транспортного засобу та особистих речей громадянина, інформують у відділі комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

В результаті після демонтажу заднього сидіння салону та декоративної обшивки передньої частини багажного відсіку автомобіля у спеціально виготовленому тайнику (подвійне днище) виявлено незаявлені та приховані від митного контролю тютюнові вироби. Зокрема, це були цигарки вітчизняного виробництва з акцизними марками України торгової марки «Rothmans Super Slims» та «Rothmans Demi» – по 500 пачок, а також 10 пачок «KENT». Вартість виявлених тютюнових виробів згідно цінової інформації, зазначеної на упаковках, становить майже 14 000 гривень.

Реклама

Таким чином, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням засобів та способів, що утруднюють виявлення таких товарів. Наразі тютюнові вироби та транспортний засіб вилучено до остаточного рішення суду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно