Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині алкоголь розв’язав обом пенсіонерам руки

На Тячівщині алкоголь розв’язав обом пенсіонерам руки
Якщо молоді і гарячі голови з’ясовують стосунки, ображаючи один одного і хапаючись за грудки, цьому ще якось можна знайти яке-не-яке пояснення. Ну, з ким не буває — юна кров кипить та не дає спокою....

Якщо молоді і гарячі голови з’ясовують стосунки, ображаючи один одного і хапаючись за грудки, цьому ще якось можна знайти яке-не-яке пояснення. Ну, з ким не буває — юна кров кипить та не дає спокою. Але коли гучні «розбірки» влаштовують сивочолі діди, котрим би порозумнішати на схилі літ і бути прикладом молодому поколінню, це вже, як кажуть, ні в які ворота не лізе. Двоє сивочолих жителів села Дубове Тячівського району, за інформацією "Відомостей міліції", хуліганили недавнього вечора так, що чути було ледь не на весь населений пункт. Пенсіонери мешкають по сусідству. Але раніше нібито не конфліктували. Зрештою, і того злощасного вечора також зібралися не для того, аби посваритися. Просто мали типове «чоловіче» бажання якось розважитися. Для цього вирішили перехилити чарку звеселяючого напою. Старший, 76-річний, запросив молодшого, 71-річного, приятеля до себе в гості.

ВІДЕО ДНЯ

Однак після достатньої кількості випитого спиртного обом чомусь було вже не до веселощів. Сусіди заходилися сперечатися. Поступово язики неабияк розв’язалися, і пригадалися давні образи, навіть ті, котрих і близько не було. Від слів швидко перейшли до діла - зчинили бійку. Старший явно програвав у цьому двобої. Але його гість неабияк розійшовся, схопив зі столу кухонний ніж, котрим щойно нарізали закуску до випивки, і штрикнув ним господаря у груди. Останній намагався відвернути удар, та тільки поранив руку.

Фінал цієї, на жаль, тривіальної для нашого часу історії, - передбачуваний і типовий. Потерпілий потрапив у лікарню. Добре, що лезо не зачепило життєво важливі органи, тож травмованому пенсіонерові надали необхідну медичну допомогу. Його кривдника того ж вечора затримали. Під час розмови з працівниками тячівської міліції він ще був у стані алкогольного сп’яніння. А вже наступного ранку настало болюче похмілля і усвідомлення того, що накоїв. За цим фактом розпочате кримінальне провадження. Так, на схилі літ, дубівські діди відчули, що таке кримінальні клопоти.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно