Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На іршавському сміттєзвалищі знайшли небезпечну знахідку

На іршавському сміттєзвалищі знайшли небезпечну знахідку
Сьогодні вранці до чергової частини Іршавського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від начальника відділу з питань цивільного захисту населення Іршавської РДА про те, що ним отримано...

Сьогодні вранці до чергової частини Іршавського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від начальника відділу з питань цивільного захисту населення Іршавської РДА про те, що ним отримано інформацію від невідомого громадянина, що на сміттєзвалищі с.Дубрівка виявлено предмет, схожий на гранату Ф-1.

ВІДЕО ДНЯ

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група Іршавського райвідділу міліції на чолі з начальником райвідділу Мироном Черничком.

Як з′ясували правоохоронці, гранату знайшли громадяни, які працюють на сміттєзвалищі. Правоохоронці допускають, що хтось із мешканців району небезпечну знахідну тримав у себе вдома, а далі вирішив її викинути на сміття.

Реклама

Як зазначила речниця Іршавського РВ УМВС Віта Горзов, правоохоронці огородили смітник та виставили на місці виявлення вибухонебезпечного предмету пост.

Як розповіли фахівці, від вологи, довгого перебування у смітті, від невеликої іскри чи удару граната могла вибухнути. Саме тому при виявленні вибухонебезпечних предметів (а їх наразі може бути привезено зі Сходу чимало) до них не варто торкатись - це дуже небезпечно. Тож місце знаходження вибухонебезпечних предметів слід відразу ж обгородити й нікого туди не допускати. А далі слід повідомити про небезпечну знахідку в міліцію.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно