Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Великоберезнянські школярі зустрілись із захисниками кордонів (ФОТО)

Великоберезнянські школярі зустрілись із захисниками кордонів (ФОТО)

Великоберезнянські школярі зустрілись із захисниками кордонів (ФОТО)
Події, що на даний час відбуваються на сході України, стали поштовхом до посилення в Україні патріотичного виховання дітей і молоді, піднесення національного духу українського народу. У даному...

Події, що на даний час відбуваються на сході України, стали поштовхом до посилення в Україні патріотичного виховання дітей і молоді, піднесення національного духу українського народу. У даному контексті в прикордонному селі Жорнава, що на Великоберезнянщині, відбулась зустріч місцевих школярів з охоронцями кордону, які повернулись із зони проведення АТО.

ВІДЕО ДНЯ

Варто зазначити, що до візиту охоронців кордону діти готувались протягом двох тижнів. У виконанні школярів для бійців-прикордонників прозвучали пісні та вірші. Також вони продемонстрували відеоряд з кадрами звитяг наших воїнів та малюнки. Зворушливим став реквієм у пам'ять за всіма загиблими під час збройного конфлікту на сході та Героями України з «Небесної сотні», повідомили у прес-службі Чопського прикордонного загону.

У свою чергу прикордонники відділу «Стужиця» Василь Воротний та Віталій Корзун, які завітали на захід з юними патріотами, майже три місяці охороняли кордон та забезпечували правопорядок на Луганщині. Вони розповіли юним землякам та продемонстрували світлини того, як їм доводилось охороняти Батьківщину від наступу ворога, у яких важких умовах доводилось нести службу та організовувати побут, про міцну чоловічу дружбу та шалену допомогу волонтерів і всього українського народу. Хлопці подякували всім за моральну та матеріальну підтримку, яку вони відчували на передовій і за приємну увагу після повернення додому та пообіцяли зробити все від них залежне аби в Україні запанував мир і добробут.

Реклама
Великоберезнянські школярі зустрілись із захисниками кордонів (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно