Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • 36-річний селянин "обчистив" шкільний комп’ютерний клас (ФОТО)

36-річний селянин "обчистив" шкільний комп’ютерний клас (ФОТО)

36-річний селянин "обчистив" шкільний комп’ютерний клас (ФОТО)
Перебуваючи під домашнім арештом, 36-річний зловмисник обікрав школу, чим завдав матеріальних збитків майже на 45 тисяч гривень. Нещодавно до Виноградівського райвідділу міліції надійшло...

Перебуваючи під домашнім арештом, 36-річний зловмисник обікрав школу, чим завдав матеріальних збитків майже на 45 тисяч гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Нещодавно до Виноградівського райвідділу міліції надійшло повідомлення голови Заболотської сільської Ради про те, що з комп’ютерного класу школи невідомі особи викрали техніку: 4 комп’ютери, 6 моніторів, домашній кінотеатр та телевізор марки "Самсунг", - повідомила речниця Виноградівського РВ УМВС Оксана Кобзаренко.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що зловмисник через вікно проник до приміщення школи, звідки викрав комп’ютерну техніку.

Реклама

Провівши певні заходи, міліціонерам вдалось вийти на слід крадіїв. Одним з них виявився 36-річний мешканець села Веряця. Як стало відомо, злодій мав двох спільників. Наразі правоохоронці встановлюють їхні особи.

Сам злодій вже неодноразово потрапляв у поле зору міліціонерів. На момент скоєння крадіжки чоловік знаходився під домашнім арештом за угон автомобіля в серпні місяці. Сподіваючись, що цей факт послужить йому як алібі, він був вкрай здивований, коли до нього з обшуком завітали правоохоронці.

Реклама

Виноградівські правоохоронці на підставі ухвали районного суду провели санкціонований обшук помешкання даного громадянина, під час якого виявили викрадені речі. Та справжнім «сюрпризом» для міліціонерів став обріз та 8 набоїв, які вони знайшли в гаражному приміщенні будинку.

Обріз направлений на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

Відомості по вказаних злочинах занесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) та ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Реклама

Зловмисник затриманий та поміщений в ізолятор тимчасового тримання Виноградівського райвідділу міліції. Триває досудове розслідування.

36-річний селянин "обчистив" шкільний комп’ютерний клас (ФОТО) – 01
36-річний селянин "обчистив" шкільний комп’ютерний клас (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно