Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Одесити знайшли закарпатця, якого шукали правоохоронці

Одесити знайшли закарпатця, якого шукали правоохоронці
Працівники лінійного відділу на ст. Одеса-Головна УМВС України на Одеській залізниці на пероні залізничного вокзалу затримали 27-річного закарпатця, який знаходився в розшуку Мукачівським РВВС...

Працівники лінійного відділу на ст. Одеса-Головна УМВС України на Одеській залізниці на пероні залізничного вокзалу затримали 27-річного закарпатця, який знаходився в розшуку Мукачівським РВВС Закарпатської області, як засуджений без права позбавлення волі, - зазначили у СЗГ УМВС України на Одеській залізниці.

ВІДЕО ДНЯ

У поле зору правоохоронців, чоловік потрапив тому, що знаходився серед пасажирів в стані алкогольного сп’яніння. Громадянина запросили до чергової частини ЛВ для складання адміністративного протоколу за ст. 109 (Порушення правил по охороні порядку і безпеки руху на залізничному транспорті) КУпАП, де під час перевірки по інформаційно-пошуковій системі «АРМОР» правоохоронці встановили, що чоловік розшукується органами внутрішніх справ, як особа, яка відсутня по невідомим причинам за місцем мешкання.

«Працівники міліції повідомили про місце знаходження громадянина ініціаторам розшуку, а також взяли з правопорушника зобов’язання терміново явитись у райвідділ міліції за місцем проживання», - повідомив т.в.о. начальника ЛВ на ст. Одеса-Головна майор міліції Анатолій Нікітін.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно