Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На католицьке Різдво у Іршаві запалять Новорічну ялинку

На католицьке Різдво у Іршаві запалять Новорічну ялинку
У міськвиконкомі спілкувалися із завідуючими міських дитсадків, заступниками директорів шкіл, керівником відділу культури. Одностайно зійшлися на думці, що урочисте запалення новорічних вогнів на...

У міськвиконкомі спілкувалися із завідуючими міських дитсадків, заступниками директорів шкіл, керівником відділу культури. Одностайно зійшлися на думці, що урочисте запалення новорічних вогнів на головній ялинці району відбудеться 25 грудня, початок о 16:00 за київським часом.

ВІДЕО ДНЯ

Звично святкувати просто неможливо, оскільки щемить серце за хлопців, які на фронті тримають оборону країни. Тому щоб підтримати солдатів вирішили дещо змінити традиції. Зокрема, подарунки біля ялинки отримуватимуть не тільки діти, а й самі школярі приноситимуть їх для військових, - інформують в Іршавській міській раді.

Отже, у дитячих дошкільних навчальних закладах та школах Іршави організовують збір солодощів, фруктів, чаю, кави. Все це планують зібрати 25 грудня на центральній площі міста та передати волонтерам, які взялися до Нового року доставити зібране на передову – нашим героям.

Реклама

Крім того, всі бажаючі, небайдужі містяни та гості міста можуть також докласти руку, аби на передовій влаштувати маленьке солодке свято українським солдатам. Якщо ви вирішите підтримати нас, то переконливо просимо акцентувати увагу на упакуванні та збирати цукерки, шоколад, печиво, сухі тістечка, домашню випічку, яблука, лимони, мандарини, апельсини тощо.

Пам’ятайте, це найменше, що ми можемо зробити для захисників України. І нам це під силу.

Реклама

Стосовно традиційної зустрічі Нового року в центрі міста з 31 грудня на 1 січня, то вкотре пролунала думка утриматись від гучних святкувань. Як варіант було запропоновано провести новорічну ніч без концерту, феєрверків та веселощів, але із новорічними піснями, які просто доповнюватимуть святкову атмосферу біля ялинки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно