Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Начальник УДСО при УМВС в Закарпатській області спростував заяви деяких ЗМІ

Начальник УДСО при УМВС в Закарпатській області спростував заяви деяких ЗМІ

Начальник УДСО при УМВС в Закарпатській області спростував заяви деяких ЗМІ
З роками багато чого змінюється – нові закони, нові правила, але, на жаль, незмінними завжди залишаються ті, хто хоче ці правила порушити. Аби цього не сталося, на варті цілодобово чатують...

З роками багато чого змінюється – нові закони, нові правила, але, на жаль, незмінними завжди залишаються ті, хто хоче ці правила порушити. Аби цього не сталося, на варті цілодобово чатують міліціонери Державної служби охорони. Вже 62 роки працівники ДСО охороняють помешкання громадян, їх майно, пожитки та підприємства. В структурі працюють міліціонери-фахівці, котрі попередили не одну крадіжку та доставили у відділки міліції не одного злодія.

ВІДЕО ДНЯ

Останнім часом в засобах масової інформації Закарпатської області розпочали з’являтися інформаційні повідомлення, що, нібито, в зв’язку з реформуванням правоохоронних органів, планується ліквідація Державної служби охорони. Аби заспокоїти своїх замовників, начальник УДСО при УМВС в Закарпатській області Андрій Литовченко повідомив громадянам - ДСО працювало, працює, й працюватиме надалі!

- Сьогодні Україна - на межі змін. Звичайно, реорганізація правоохоронних органів має місце, цього вимагає народ, та й ситуація говорить сама за себе, адже краяни обрали стежку, що веде до Європи. В планах, звичайно, є реформування міліції, але про ліквідацію жодного з підрозділів не йдеться.

Реклама

Андрій Литовченко не перечить, що реформи мають місце, але ці реформи мають бути опрацьовані фахівцями, а це - робота не одного дня.

Наразі Державна служба охорони працює в звичному режимі. Роботи чимало, адже під надійним захистом структури близько шести тисяч об’єктів. Окрім того, полковник міліції Андрій Литовченко розповів, що також на плечах працівників ДСО і боротьба зі значною кількістю вуличних злочинів.

Реклама

- Я, як керівник структури, наголошую: жодних наказів, документів та взагалі будь-яких нормативних актів про плани ліквідації ДСО - немає.

Тож всі, хто сьогодні довірив або планує довірити охорону свого помешкання, майна чи фірми держохоронцями, можуть бути спокійними. Державна служба охорони надає свої послуги вже 62 роки й гарантуватиме безпеку громадян і надалі. До слова, в наступному році українців чекає чимало нових акцій та пропозицій від ДСО.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно