Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На посилений соціальний захист закарпатців виділили аж 17 мільйонів гривень

На посилений соціальний захист закарпатців виділили аж 17 мільйонів гривень

На посилений соціальний захист закарпатців виділили аж 17 мільйонів гривень
На реалізацію програми “Турбота” на 2015 рік передбачається понад 17 мільйонів гривень. Проект рішення про програму “Турбота” щодо посилення соціального захисту громадян на 2015 рік планується...

На реалізацію програми “Турбота” на 2015 рік передбачається понад 17 мільйонів гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Проект рішення про програму “Турбота” щодо посилення соціального захисту громадян на 2015 рік планується розглянути на вже наступній сесії облради.

Серед основних її завдань - надання одноразової грошової допомоги малозабезпеченим, непрацездатним, багатодітним і неповним сім’ям, учасникам антитерористичної операції, ветеранам війни та праці, особам з обмеженими фізичними можливостями, інформує прес-служба облради.

Реклама

Передбачається також надання одноразової грошової допомоги жертвам політичних репресій, вдовам січових стрільців, ветеранам ОУН-УПА, іншим учасникам національно-визвольного руху.

Пропонується відшкодування витрат батьків на придбання путівок для лікування дітей, хворих на дитячий церебральний параліч, вроджені вади розвитку нервової системи у товаристві з обмеженою відповідальністю “Міжнародна клініка відновлювального лікування” у м. Трускавець (за погодженням із обласним невропатологом);

Реклама

Серед завдань і закупівля путівок або відшкодування витрат, пов’язаних із санаторно-курортним лікуванням, інвалідам, громадянам, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, ветеранам війни та праці, учасникам антитерористичної операції та членам сімей загиблих учасників антитерористичної операції; надання матеріальної допомоги громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та членам сімей громадян, смерть яких пов’язана з наслідками Чорнобильської катастрофи; надання матеріальної допомоги ветеранам Великої Вітчизняної війни; придбання до державних та релігійних свят подарунків та продуктів харчування для одиноких непрацездатних осіб похилого віку та інвалідів, ветеранів війни та праці, дітей-інвалідів, малозабезпечених громадян, дітям, громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Не оминули увагою розробники проекту й матеріальну підтримку членів сімей загиблих, постраждалих учасників масових акцій громадського протесту, які розпочалися в Україні з 21 листопада 2013 року, а також пораненим, сім’ям поранених і загиблих мешканців Закарпатської області – учасників антитерористичної операції; організаційно – технічне забезпечення роботи регіонального штабу з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції; надання матеріальної допомоги військовослужбовцям та придбання крісел-візків і крісел-колясок для інвалідів.

Фінансування заходів програми планується здійснювати за рахунок коштів обласного бюджету. Прогнозний обсяг фінансування програми за рахунок коштів обласного бюджету становить 17 млн. 233,4 тис. гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно