Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті підсумують результати проекту "Карпатський туристичний шлях"

На Закарпатті підсумують результати проекту "Карпатський туристичний шлях"

На Закарпатті підсумують результати проекту "Карпатський туристичний шлях"
11 грудня року у конференц-залі готельно-ресторанного комплексу «Камелот», (с. Кам’яниця, Ужгородського району) відбудеться фінальна конференція у рамках транскордонного проекту «Карпатський...

11 грудня року у конференц-залі готельно-ресторанного комплексу «Камелот», (с. Кам’яниця, Ужгородського району) відбудеться фінальна конференція у рамках транскордонного проекту «Карпатський туристичний шлях 2», Грантова Угода №HUSKROUA/1001/013 від 07.06.2012р. Програми транскордонного співробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013 рр.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє прес-служба облради.

Даний проект реалізовувався комунальним підприємством «Агентством регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради», Агентством підтримки регіонального розвитку Кошице та Східнословацьким музеєм.

Реклама

Проект орієнтований на зміцнення позиції Карпатського регіону у туристичному секторі в рамках Європи шляхом гармонізації процесу розвитку туризму на місцевому/регіональному та транскордонному рівнях, підвищення конкурентоспроможності Карпатської туристичної індустрії на ринку ЄС та розбудова партнерської туристичної мережі.

Метою конференції є підведення підсумків реалізації проекту, висвітлення напрацювань і досягнень проекту, у тому числі, презентація моделі організації розвитку туризму в Закарпатті на основі опрацювання експертів, інноваційного підходу до надання музейних послуг, іноземного досвіду та учасників тренінгів, презентація досвіду європейських країн щодо координації і маркетингу сфери туризму на регіональному рівні і стратегічного підходу до розвитку галузі.

Реклама

Захід проходитиме за підтримки Закарпатської обласної ради та Закарпатської обласної державної організації.

Офіційним організатором заходу є комунальне підприємство «Агентство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради».

До участі у фінальній конференції передбачається залучення представників регіональної та місцевої влади, які відають питаннями туризму, профільних туристичних підприємств, організацій та окремих експертів із сусідніх країн та інших областей України, а також районів Закарпатської області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно