Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Перечинці подарували тепло солдатам аж на 18 тисяч гривень

Перечинці подарували тепло солдатам аж на 18 тисяч гривень
У зоні антитерористичної операції, в Донецькій та Луганській областях, зараз знаходяться юнаки і чоловіки з усієї України, серед них - бійці з Перечинщини. На підтримку Героїв-захисників, у районі...

У зоні антитерористичної операції, в Донецькій та Луганській областях, зараз знаходяться юнаки і чоловіки з усієї України, серед них - бійці з Перечинщини. На підтримку Героїв-захисників, у районі триває акція "Подаруй тепло солдату", в рамках якої у Перечині минулої суботи відбулась низка акцій із підбиттям проміжкових підсумків акції.

ВІДЕО ДНЯ

У фойє будинку культури, на стінах приміщення були прикріплені дитячі малюнки з усіх шкіл району та вироби з оригамі, у вигляді білих голубів та янголів, які освятив протоієрей, настоятель Свято-Миколаївського православного храму о.Володимир Грицько. Ці дитячі роботи згодом будуть передані воїнам у зону АТО, інформує прес-служба Перечинської РДА.

У той день також працювала виїзна торгівля з різними солодощами та тістечками, в холі стояли скриньки для пожертв на підтримку військовиків.

Реклама

Акція «Подаруй тепло солдату» знайшла свою підтримку в серцях багатьох мешканців району. Зібрані кошти під час акції будуть витрачені на потреби наших воїнів з 128-ої гірсько-піхотної бригади, що перебувають в зоні АТО.

На початку концерту хвилиною мовчання було вшановано пам'ять всіх тих, хто загинув в боротьбі за рідну землю, за її свободу. Ведучі відтак надали слово т.в.о. голови Перечинської РДА Івану Бібену, який зачитав звіт про здійснення заходів по наданні допомоги учасника АТО.

Реклама

До уваги присутніх пропонувалися виступи виконавців, які виявили бажання своєю творчістю й теплом сердець підтримати армійців і допомогти зібрати кошти, що будуть витрачені на найнеобхідніше.

На завершення програми на сцену було запрошено маму учасника АТО Наталію Денейеко, яка висловила щиру вдячність за підтримку і розуміння всім тим людям, які не стоять осторонь спільної біди.

Під час концерту було підбито підсумки акції та зібрано 18 тисяч гривень, які буде передано голові батьківського комітету Наталії Денейко. На зібрані кошти буде закуплено продукти харчування, теплі речей та необхідні засоби у зону АТО.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно