Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Василь Губаль привітав військових з професійним святом

Василь Губаль привітав військових з професійним святом
Як повідомив прес-центр Закарпатської ОДА, голова краю Василь Губаль привітав військових з нагоди Дня Збройних сил України: «Дорогі наші вояки – солдати й офіцери, й усі, чия служба сприяє обороні...

Як повідомив прес-центр Закарпатської ОДА, голова краю Василь Губаль привітав військових з нагоди Дня Збройних сил України:

ВІДЕО ДНЯ

«Дорогі наші вояки – солдати й офіцери, й усі, чия служба сприяє обороні держави! Ви зараз – саме ті люди, про яких наші думки, і за яких наші серця. Так сталося, що саме сьогодні найповніше розуміємо важливість для держави сильного війська. Шкодуємо, що обороноздатності держави приділялася замала увага, й радіємо, як швидко армія міцнішає. Передовсім – завдяки вашому патріотизму.

Що побажати вам в цей день? Те, що й щодня – бути живими і здоровими, бути переможцями! Сили, міцності духу, сміливості вам не позичати. Тож побажаймо ще солдатської удачі й усіх можливостей якнайкраще протистояти агресії ворога.

Реклама

Утім, нині час не лише для привітань і теплих побажань на вашу адресу… Цього дня ми ще й сумуємо – за найкращими синами України, Закарпаття, які склали голову за свободу нашої держави. Ці обличчя й ці імена назавжди в наших серцях і в пам’яті – Герої не вмирають! Вклоняємося перед близькими загиблих і поділяємо їх біль.

Наші армійці, наша міць, наша оборона! Пишаємося вами і молимося за вас! Слава Україні! Слава її армії! Слава Героям!».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно