Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Бійці 128-ої бригади мужньо витримують обстріли бойовиків (ВІДЕО)

Бійці 128-ої бригади мужньо витримують обстріли бойовиків (ВІДЕО)

Бійці 128-ої бригади мужньо витримують обстріли бойовиків (ВІДЕО)
Провівши добу у Станиці Луганській в одній з рот сто двадцять восьмого ОГПБ, журналісти своїми очима побачили «перемир'я», постійні обстріли з мінометів і гранатометів, залп «Граду». За словами...

Провівши добу у Станиці Луганській в одній з рот сто двадцять восьмого ОГПБ, журналісти своїми очима побачили «перемир'я», постійні обстріли з мінометів і гранатометів, залп «Граду». За словами бійців за останні два тижні відбулися зміни, терористи почали застосовувати установки РСЗВ БМ-21 «Град», чого раніше в цьому секторі не було. Також бійці розповіли про застосування терористами гвинтівок «Вихлоп», РПО «Джміль» і показали реактивний двигун від РПО.

ВІДЕО ДНЯ

На передовій бійці більше двох місяців, а деякі вже чотири місяці перебувають в зоні бойових дій, були і в аеропорту Луганська, в п.Леніна і в Родакове, а тепер у Станиці Луганській. Як жартують самі бійці, вже Луганськ по колу обійшли, а так в ньому і не були. Дуже просять провести ротацію або дати їм хоча б короткочасну відпустку побачити сім'ї, та й просто відпочити, так як накопичилася величезна втома як фізична, так і психологічна, від постійних обстрілів і нічних тривог неможливо відпочити, за ніч вдається поспати 2-3 години.

«Якщо поважаєте то що робимо ми, будь ласка робіть те що обіцяєте. Якщо будете виконувати свої обіцянки, то як мінімум хлопці будуть повертатися і будуть далі захищати свою батьківщину, а не будуть просто приїжджати додому і вже не виїжджати з дому нікуди» - звертаються бійці до уряду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно