Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Говерла" не змогла створити проблем для донецького "Шахтаря" (ВІДЕО)

"Говерла" не змогла створити проблем для донецького "Шахтаря" (ВІДЕО)

"Говерла" не змогла створити проблем для донецького "Шахтаря" (ВІДЕО)
Сьогодні матчем між донецьким "Шахтарем" та ужгородською "Говерлою" розпочався останній у цьому році тур чемпіонату України з футболу. Для підопічних Мірчі Луческу цей матч мав велике значення, адже...

Сьогодні матчем між донецьким "Шахтарем" та ужгородською "Говерлою" розпочався останній у цьому році тур чемпіонату України з футболу. Для підопічних Мірчі Луческу цей матч мав велике значення, адже позаду у турніній таблиці знаходиться найближчий конкурент - дніпропетровський "Дніпро", який скористається будь-якою осічкою донеччан. Утім, для гірників закарпатці не є суттєвою перешкодою. Головною інтригою залишилась кількість забитих м'ячів у воротах ужгородців. І чотири рази помаранчево-чорні розписались у воротах Максима Коваля.

ВІДЕО ДНЯ

Та все по-порядку. Ужгородці знову вийшли на поле у неповному складі, адже не грали за команду орендовані Тарас Качараба, Олексій Полянський та Ілля Глушицький. Тому В'ячеслав Грозний шукав гідної заміни.

"Шахтар" у свою чергу переміг ужггородців "на одній нозі". Вже на 20-їй хвилині Гладкий відзначився першим голом. Трішки згодом подвоїли рахунок "говерляни": сфера потрапила у ворота від Хомина.

Реклама

У другому таймі відквитав один м'яч Мякушко. Та Гладкий та Фред добили підопічних В'ячеслава Грозного і зробили жирну крапку у внутрішніх змаганняху цьому турі.

Шахтар – Говерла 4:1Голи: Гладкий, 20, 80, Хомин, 32 (автогол), Фред, 90+4 – Мякушко, 49Шахтар: П'ятов – Шевчук, Ракицький, Кривцов, Срна (Дентіньо, 64) – Фернандо, Фред – Бернард (Веллінгтон Нем, 80), Тейшейра, Марлос (Дуглас Коста, 70) – ГладкийГоверла: Коваль – Хомин, Тудосе, Ягодинскіс, Люлька – Трухін, Райчевич (Шацьких, 82) – Родич (Фещук, 46), Степанюк (Герасимюк, 58), Мякушко – БурдужанПопередження: Родич, Райчевич

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно