Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині відкрили перший дитячий будинок сімейного типу

На Рахівщині відкрили перший дитячий будинок сімейного типу
Відтепер дружня родина Фекете – це дитячий будинок сімейного типу. До такого статусу і до того, аби прийняти таку кількість вихованців, сім'я йшла кілька років. Маючи двох власних малих, Єва та...

Відтепер дружня родина Фекете – це дитячий будинок сімейного типу. До такого статусу і до того, аби прийняти таку кількість вихованців, сім'я йшла кілька років.

ВІДЕО ДНЯ

Маючи двох власних малих, Єва та Йосип Фекете подарували сімейне тепло спершу ще двом, а потім іще шістьом дітям. Маючи статус прийомної родини, у листопаді 2014-го року офіційно стали батьками-вихователями дитячого будинку сімейного типу, – повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

Відкриття першого такого закладу у Рахівському районі (загалом в області їх уже 41) відзначали у п’ятницю, 5 грудня. Позаяк дата припала на переддень католицького Дня святого Миколая, то присутніх привітала малеча релігійної громади, виконавши пісні про Мікулаша.

Реклама

Усі гості, які зібрались на відкриття, побажали родині щасливого життя. Діти ж раділи гостям, святу та подарункам: позаяк ніхто з гостей не прийшов з порожніми руками, свято Мікулаша в малечі вдалося на славу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно