Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатська прокуратура взялась за шукачів гравію

Закарпатська прокуратура взялась за шукачів гравію
Прокуратурою Тячівського району, упродовж жовтня–листопада поточного року закінчено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальні акти у 2 кримінальних провадженнях за ознаками ч.2 ст.240...

Прокуратурою Тячівського району, упродовж жовтня–листопада поточного року закінчено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальні акти у 2 кримінальних провадженнях за ознаками ч.2 ст.240 КК України за фактами незаконного видобування корисних копалин загальнодержавного значення (піщано-гравійної суміші), обидва – з угодами про визнання винуватості, укладеними між прокурорами та підозрюваними, - інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив заступник прокурора району Віктор Ластовичак, наразі одну угоду Тячівським районним судом вже затверджено та призначено обвинуваченому узгоджене сторонами покарання у виді штрафу в розмірі 7 140 гривень., які той сплатить до бюджету.

Також, завдяки вжитим прокуратурою району заходам, по обох зазначених кримінальних провадженнях заподіяні державним інтересам збитки відшкодовані у повному обсязі в розмірі майже 25 тисяч гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно