Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Депутат Рахівської міськради разом зі своїм сином виготовляють буржуйки для бійців АТО

Депутат Рахівської міськради разом зі своїм сином виготовляють буржуйки для бійців АТО

Депутат Рахівської міськради разом зі своїм сином виготовляють буржуйки для бійців АТО
Тривалий час мешканці району усіляко підтримують воїнів української армії та добровольців, які несуть службу в зоні АТО, коштами, споряджаючи через волонтерів посилки з речами особистої гігієни,...

Тривалий час мешканці району усіляко підтримують воїнів української армії та добровольців, які несуть службу в зоні АТО, коштами, споряджаючи через волонтерів посилки з речами особистої гігієни, харчами та амуніцією. А депутат Рахівської міської ради Микола Грегірчак з сином Віталієм взялися за виготовлення буржуйок, які зимової пори вкрай необхідні нашим військовим.

ВІДЕО ДНЯ

Аби вони могли не лише зігрітися, – модель удосконалили: на міні-печі ще можна готувати їжу та використовувати її для сушіння одягу і взуття.

Перші чотири пічки підприємець Микола Молдавчук доставив до військової частини Львова, де служать хлопці з нашого району, котрих відправляють у зону бойових дій наприкінці цього тижня.

Реклама

Нині ж батько і син трудяться над ще шістьма багатофункціональними переносними твердопаливними печами, які днями відправить на передову волонтер Сніжана Тулик.

Буржуйки виготовляють із матеріалів, зібрати які допомагають небайдужі рахів’яни. Зокрема, посприяв спеціалістам-зварювальникам з утіленням ідеї в життя Віталій Дроган, який оперативно долучив до цієї справи підприємців. Підкреслює, що ніхто з тих, до кого звертався, не відмовив у допомозі.

Реклама

Спеціальне гравірування ексклюзивних буржуйок для АТО, нанесене на кожну з них, передає підтримку нашого міста бійцям, які стоять на сторожі спокою країни і її жителів.

Волонтери кажуть, що буржуйки – наразі вкрай необхідні воїнам, тому для масовішого їхнього виробництва просять зголоситися спеціалістів-зварювальників.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно