Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чопські митники поповнили держказну на 1,8 млрд гривень

Чопські митники поповнили держказну на 1,8 млрд гривень
За січень-листопад 2014 року Чопська митниця Міндоходів перерахувала до Державного бюджету України понад 1 млрд 851 млн гривень. Левову частку надходжень становить податок на додану вартість із...

За січень-листопад 2014 року Чопська митниця Міндоходів перерахувала до Державного бюджету України понад 1 млрд 851 млн гривень. Левову частку надходжень становить податок на додану вартість із ввезених на територію України товарів – майже 1 млрд 417 млн гривень. Окрім цього, сплачено майже 183 млн грн ввізного мита, 23,9 млн грн єдиного збору, який справляється у пунктах пропуску через державний кордон України тощо.

ВІДЕО ДНЯ

Фахівці митниці зазначають, що протягом 11 місяців 2014 року спостерігається тенденція збільшення надходжень до державної казни в порівнянні з аналогічним періодом минулого року – позитивна динаміка зафіксована на позначці + 21%, - інформує відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Керівництвом митниці постійно вживається комплекс заходів зі створення сприятливих умов для ведення бізнесу суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності. Поряд з підвищенням якості митного контролю відомство орієнтоване на спрощення митних процедур та забезпечення ефективного митного сервісу. Рішення про проведення митного огляду приймаються автоматизовано, що практично усуває людський фактор.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно