Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Воловець може залишитись без питної води

Воловець може залишитись без питної води
У Воловецькій селищній раді відбулася робоча міжвідомча нарада, з питань безперебійного забезпечення селища питною водою. В ході наради було обговорено питання наповнення водою селищного водозабору і...

У Воловецькій селищній раді відбулася робоча міжвідомча нарада, з питань безперебійного забезпечення селища питною водою. В ході наради було обговорено питання наповнення водою селищного водозабору і шляхи їх вирішення.

ВІДЕО ДНЯ

Як стверджують у прес-службі Воловецької селищної ради, присутні висловили думки про створення загрозливої ситуацією з наповненням селищного водозабору внаслідок сухої осені та морозів при відсутності сніжного покриву, необхідності значно збільшити відведення річки в резервуар водозабору та тимчасово припинити роботи по лісозаготівлі у верхів’ях струмків, що живлять водозабір. Мова йшла також про порушення русел дрібних струмків, які тепер не потрапляють до р. Волівчик у її верхній течії та про ймовірність випадків відводу частини основного русла річки в ліс.

За результатами наради, зважаючи на серйозність проблеми, вирішено звернутися про необхідність розгляду питання на засіданні комісії ТЕП і НС Воловецької РДА.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно