Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вихованці тячівської "Парасольки" дарували щасливі серця (ФОТО)

Вихованці тячівської "Парасольки" дарували щасливі серця (ФОТО)

Вихованці тячівської "Парасольки" дарували щасливі серця (ФОТО)
Сьогодні, 3 грудня, з нагоди Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями, у соціальному центрі «Парасолька» з ініціативи Тячівської райдержадміністрації відбулась творча зустріч з...
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 3 грудня, з нагоди Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями, у соціальному центрі «Парасолька» з ініціативи Тячівської райдержадміністрації відбулась творча зустріч з вихованцями закладу.

З теплими словами поздоровлень та щирих побажань до колективу і вихованців закладу звернулися в.о. голови Тячівської районної ради Ігор Грабарь, який передав вітання також і від керівника РДА Василя Йовдія, та начальник відділу культури РДА Василь Гудак. Представники влади наголосили, що їх важко назвати людьми з обмеженими можливостями, адже своїм прикладом вони щодня демонструють, як незважаючи на фізичні вади, жити повноцінним життям і розвивати свої таланти, - розповіла речниця Тячівської РДА Наталія Маджара.

Реклама

А ведучі святкового дійства Наталія Нодь, Альона Сливка та Діана Шпілка розповіли про те, як важливо бути уважними і чуйними до людей з обмеженими можливостями. Музичним дарунком для «парасольчат» стала невеличка концертна програма, підготована відділом культури РДА, – пісні у виконанні учениці Тячівської ДШМ Каміли Козичко (викладач Сасин О.) та гра на баяні художнього керівника Тячівського РБК Тиберія Мельника.

Також молодь центру позмагалась у авіамоделюванні – хто далі запустить паперові літачки. Відтак гості подарували підопічним закладу символічні серця з рецептом щастя та фрукти.

Реклама

Настала черга вихованців закладу ділитись з гостями свої досягненнями – співали, танцювали, грали на народних музичних інструментах. Адже талантів їм не позичати. Музичний наставник Наталія Бокоч каже, у «Парасольці» пильно стежать за подіями у державі, щиро вболівають про Україну, тому співають патріотичні пісні.

Під завісу концерту вихованці закладу піснею «Гуцулка Ксеня» привітали свого улюбленого директора – Оксану Василівну Лукач.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно