Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські міграційники допомогли вимушеним переселенцям з Криму та Донбасу

Закарпатські міграційники допомогли вимушеним переселенцям з Криму та Донбасу

Закарпатські міграційники допомогли вимушеним переселенцям з Криму та Донбасу
В Ужгороді відбувся семінар-навчання для керівників територіальних підрозділів Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області з профільних та актуальних питань...

В Ужгороді відбувся семінар-навчання для керівників територіальних підрозділів Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області з профільних та актуальних питань проходження державної служби.

ВІДЕО ДНЯ

Заступник начальника управління – начальник відділу паспортної роботи та реєстрації фізичних осіб управління з питань громадянства, реєстрації та роботи з громадянами з тимчасово окупованої території України ГУ ДМС України в Закарпатській області Любов Шмараговська детально зупинилася на питаннях реєстрації місця проживання та місця перебування в Україні.

Як повідомила головний спеціаліст зі зв'язків з громадськістю Ольга Поштак, з листопада мешканці 9 районів області – Берегівського, Великоберезнянського, Виноградівського, Воловецького, Міжгірського, Рахівського, Тячівського, Свалявського та Хустського звертаються до місцевих Центрів надання адміністративних послуг. Наголошувалося на тісній взаємодії з ЦНАПами, наданні допомоги щодо правильного прийому документів від громадян, дотриманні термінів розгляду заяв відповідно до чинного законодавства.

Реклама

Особлива увага зверталася на документування, відновлення паспортів та реєстрацію вимушених переселенців. Наразі до служби краю звернулася 781 людина, яка переїхала на Закарпаття з території проведення АТО. З них – 388 осіб зареєстрували своє місце проживання, 252 – місце перебування, 7 – оформили паспорт громадянина України і 76 – закордонний паспорт. Також адміністративні послуги вже надано 196 кримчанам.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно