Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мирослав Дочинець зустрівся з шанувальниками його творчості

Мирослав Дочинець зустрівся з шанувальниками його творчості

Мирослав Дочинець зустрівся з шанувальниками його творчості
Сьогодні, 2 грудня, в ужгородському книжковому магазині «Кобзар» відбулася акція «Письменник за прилавком», яку проводять у рамках традиційного щорічного конкурсу «Книга на Миколая». Цього разу на...

Сьогодні, 2 грудня, в ужгородському книжковому магазині «Кобзар» відбулася акція «Письменник за прилавком», яку проводять у рамках традиційного щорічного конкурсу «Книга на Миколая». Цього разу на безпосередню зустріч із читачами прийшов лауреат Шевченківської премії Мирослав Дочинець.

ВІДЕО ДНЯ

Відвідувачі книгарні мали нагоду придбати книжки Мирослава Дочинця з автографом та побажаннями від автора. А сам письменник був приємно вражений увагою до його творів та розповів про свій зв’язок з читачами.

«Цього року мені довелося побувати закордоном – у Словаччині, Росії, Угорщині, невдовзі поїду до Італії на запрошення читачів із тамтешньої діаспори. Приємно, що всюди люди прихильні до художнього слова», – зауважив Мирослав Дочинець.

Реклама

Найбільшою популярністю серед відвідувачів книжкової крамниці користувався роман Мирослава Дочинця «Криничар», який отримав аж 12 літературних премій. На зустріч із літератором прийшли не тільки мешканці обласного центру, скажімо, Оніка Медвецька навмисне приїхала з Виноградового, аби наживо побачити свого улюбленого автора.

«У мене є три улюблені письменники – Еріх Марія Ремарк, Оскар Уайльд та Мирослав Дочинець. Із першими двома я, зрозуміло, вже не можу зустрітися, а таку можливість наживо побачити Дочинця я не могла проґавити», – зізналася читачка Оніка Медвецька.

Реклама

До слова, зустрічі із найвідомішими закарпатськими письменниками за прилавком у книгарні «Кобзар» триватимуть до 18 грудня. Закінчиться акція 19 грудня, у день Святого Миколая традиційним нагородженням кращих видань Закарпаття.

Вікторія Жуйко-Сабо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно