Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Тячеві шукають ентузіастів, які б створили місцеву хокейну команду

У Тячеві шукають ентузіастів, які б створили місцеву хокейну команду

У Тячеві шукають ентузіастів, які б створили місцеву хокейну команду
У місті з кінця минулого тижня запрацював льодовий каток, який урізноманітнив зимове дозвілля жителів райцентру. Відтак усі бажаючі мають змогу не лише цікаво провести час, а й корисно для здоров’я...

У місті з кінця минулого тижня запрацював льодовий каток, який урізноманітнив зимове дозвілля жителів райцентру. Відтак усі бажаючі мають змогу не лише цікаво провести час, а й корисно для здоров’я провести час.

ВІДЕО ДНЯ

Та, понад усе, полюбляють кататися на ковзанах дітвора та молодь. Саме вони, зі слів директора льодової арени Івана Паша, з найбільшим нетерпінням чекали на відкриття тячівської ковзанки. А також повідомив, що цьогорічні ціни, у зв’язку із загальним подорожчанням енергоносіїв, трохи зросли. Так година на льоду коштує у будній день 25, а у вихідний – 30 гривень. Прокат ковзанів - 20 гривень за годину.

Дирекцією ковзанки запроваджено соціальний пакет, який надає можливість школярам кататися щоденно у будні, з 9:00 до 11:15, за попередньою домовленістю з учителем, вони мають можливість кататись безкоштовно. Щоправда, хто не має своїх ковзанів, то за їх прокат все ж доведеться заплатити.

Реклама

Окрім цього у Тячеві заохочується розвиток місцевого хокею. Якщо хтось із ентузіастів хоче створити хокейну команду для їх тренування надаватиметься каток безкоштовно у визначений час.

- От тільки б когось зацікавила наша пропозиція. Ми будемо тільки сприяти цьому, - підсумовує Іван Паш і запрошує всіх бажаючих покататися на льоду та отримати заряд позитивної енергії.

Реклама

Марина Попович

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно