Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Костевич завадив "Говерлі" повернутись в Ужгород з нічиєю (ВІДЕО)

Костевич завадив "Говерлі" повернутись в Ужгород з нічиєю (ВІДЕО)

Костевич завадив "Говерлі" повернутись в Ужгород з нічиєю (ВІДЕО)
Футболісти львівських "Карпат" та ужгородської "Говерли" почували себе перед поєдинком, немов у раю, адже по всій країні сніжило, а у місті Лева погодні умови дали добре зіграти у футбол. Та це...

Футболісти львівських "Карпат" та ужгородської "Говерли" почували себе перед поєдинком, немов у раю, адже по всій країні сніжило, а у місті Лева погодні умови дали добре зіграти у футбол. Та це райське відчуття зіграло злий жарт з майстрами м'яча - під час першого тайму глядачі не побачили яскравих моментів, які могли би запам'ятатись пересічному уболівальнику. З мріями про перемогу гравці пішли у роздягальню.

ВІДЕО ДНЯ

Хід подій у другій сорокап'ятихвилинці йшов за сценарієм першої частини зустрічі. Та усе вирішив один епізод: на 74 хвилині Володимир Костевич без шансів для Максима Коваля влучив у ворота - 1:0.

Здавалось би, як львів'яни, так і ужгородці, не награли на перемогу. Утім, саме завдяки фартовому взяттю воріт галичани можуть спати спокійно. А підопічним В'ячеслава Грозного через тиждень доведеться попотіти, адже останнім екзаменатором буде нині іменитий сусід "зелених левів" - донецький "Шахтар".

Реклама

Карпати - Говерла 1:0Голи: Костевич, 74Карпати: Мисак — Мірошниченко, Пластун, Балажиц, Костевич — Даушвілі, Гітченко (Карноза, 66) — Страшкевич (Сергійчук, 85), Худоб'як, Голодюк (Кополовець, 68) — КсьонзГоверла: Коваль — Люлька, Ягодинскіс, Акакпо (Качараба, 5), Глушицький — Полянський (Каверин, 85), Райчевич — Мякушко, Герасимюк (Степанюк, 58), Фещук — БурдужанПопередження: Голодюк, Балажиц, Страшкевич, Кополовець — Фещук, Полянський

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно