Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жителя Хуста позбавлять незаконно привласненої землі

Жителя Хуста позбавлять незаконно привласненої землі
Хустською міжрайонною прокуратурою заявлено позов в інтересах держави до місцевого мешканця.  На стороні відповідача - Управління Держземагенства в Хустському районі, - про визнання недійсним...

Хустською міжрайонною прокуратурою заявлено позов в інтересах держави до місцевого мешканця.  На стороні відповідача - Управління Держземагенства в Хустському районі, - про визнання недійсним державного акту на право приватної власності на земельну ділянку і повернення земельної ділянки площею 1,35 га на території Вишківської селищної ради, зазначили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив Хустський міжрайонний прокурор Юрій Беламут: "Прокуратурою встановлено, що розпорядженням голови Хустської РДА мешканцю Хустського району було надано безоплатну у приватну власність земельну ділянку площею 1,35 га на території Вишківської селищної ради, для ведення особистого селянського господарства в рахунок частки (паю) члена орендно–агроторгового об’єднання. На підставі вказаного розпорядження чоловіку було виготовлено та видано державний акт на право власності на земельну ділянку".

Однак, згідно інформації управління Держземагенства у Хустському районі вказана земельна ділянка не відноситься до земель пайового фонду, а отже державний акт виготовлений з порушенням Земельного кодексу України, указу Президента України про порядок паювання земель.

Реклама

Враховуючи вищенаведене, вказана земельна ділянка була надана хустянину незаконно.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно